JG Licht en Geluid

Speel jij in een band en heb je zelf geen geluid, maar een “eerste” optreden zit er aan te komen, dan zijn wij misschien de juiste partij voor jou.

Met ons jaren lange ervaring in het geluid verzorgen voor live muziek kunnen wij jouw band ondersteunen in het uitversterken.

Wij hebben ervaring met kleinschalige festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, buurtfeesten enz. ons geluidsinstallatie kan een feest aan tot maximaal 300 personen. Ook onze lichtshow is ingericht op kleinschalige feesten, maar doet niet onder voor een grote lichtshow.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan rustig eens contact op om eventuele mogelijkheden door te spreken.

Bands en evenementen waarvoor wij zoal geluid hebben verzorgt zij:

Pinkenpop Ruinen/Ansen, Lemonade Cover band, The Famous dutch Guys , Green Cadillac, Wildeboer Rocks, Easy and Free, Bruun Brood, Take 7 top 100 band, Livetime Band, The roadies, Durty Dog, De Hockenheimers, Acting the Maggot, Bottleneck Rockers, Join the Wolfpack, Old Nijs, Shantikoren festival Giethoorn, Rietsniedersfestival Giethoorn en nog vele anderen.

Wat is het doel van JG Licht en Geluid;

  • Licht en geluid van een hoge kwaliteit voor een klein bedrag
  • Ons hobby, jullie hobby
  • Wij plezier, jullie plezier
  • betaalbaar blijven
  • betrouwbaarheid

Wat levert JG Licht en Geluid;

wij leveren hoge kwaliteit geluid en licht voor een klein bedrag. Dit doen wij in en om Meppel, Steenwijk en Giethoorn. Zo vind je ons in Echten, Bantega, Witte paarden, Kallenkote en zo voort. Dit komt omdat wij natuurlijk al jaren ervaring hebben met live muziek en alleen met professioneel apparatuur werken.

Veder door de contacten welke wij hebben met verschillende bands kunnen wij ook adviseren in welke band het beste op een feest zou kunnen passen.

Zie voor de verschillende bands waarmee wij jullie in contact kunnen brengen onze bands pagina.