Over J&G Geluid en Licht

Wij regelen alles voor u op het gebied van geluid en licht voor bands, drive-in shows, playback/soundmixshows en nog veel meer.

J&G geluid en licht vind zijn roods ergens in de vroege jaren 80. Jerry met de Electric Sound en Ger met de Explosion drive-in show. Na vele jaren drive-in werk en als Dj’s te hebben gewerkt in verschillende discotheken, werd het allemaal wat rustiger voor beide heren. Maar het virus wat muziek heet bleef hangen. Ger begon daarom begin jaren 90 Just 4 Fun productions wat later overging in Solo producties. Jerry had het eind jaren 80 begin jaren 90 wel gezien en is eerst andere dingen gaan doen.
Begin 2000 kwam de vraag bij Ger of hij ergens een jaren 80 avond kon doen, omdat Ger op dat moment ook al een tijdje niets meer in de muziek deed had hij daar wel zin in, maar niet alleen.  En daar kwam Jerry in beeld. Ger vroeg Jerry om samen met hem die jaren 80 avond te gaan doen. Jerry had daar wel schik aan. Dat was de geboorte van DJ Jer en Ger. Vele feesten en partijen hebben zij vanaf die tijd voorzien van de nodige muziek en plezier.
Ger, die inmiddels ook actief was bij piratenkoor de Waterlanders, waarvoor hij het geluid deed, raakte toen gefascineerd van het live schuiven van muziek. Binnen het koor speelde de gitarist van de Noorderdijk (destijds in het noorden een bekende cofferband van de Dijk), deze vroeg hem om een keer het geluid voor zijn band te doen. En dat was het begin van J&G geluid en licht. Een jong hobbymatig bedrijf wat groeiende is, maar niet te groot wil worden om het zo als hobby te houden.
Inmiddels hebben diverse bands gebruik gemaakt van de diensten van J&G geluid en licht, zijn er een aantal vaste bands waarvoor wij het geluid verzorgen.

Graag gaan we met u aan tafel om te kijken en te overleggen hoe we van uw evenement een geslaagd feest kunnen maken.

Wij werken met bekende merken zoals; Electrovoice, Master Audio, Shure, Senheisser, Showtec, American DJ, ADJ, Behringer en ga zo maar door.!!!

× Hoe kan ik je helpen?