Elvis Christmas Dinner

Wegens Covid 19 geannuleerd!!

Altijd mooi om weer nieuwe dingen te mogen doen.

Afgelopen augustus mochten wij het geluid doen voor Gordon Davis. Gordon is een Elvis imitator en behoort tot de top van de wereld. Op 19 december 2020 komt hij weer naar Nederland om in het Fletcher hotel de Eese Giethoorn samen met Ciara Houlihan, die ook tot de top van Elvis imitatoren behoort, een Elvis Christmas Dinner show te geven.

Kom genieten van het Elvis Christmas Dinner Arrangement in Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult met het thema: ‘If I can dream’. Dit arrangement laat je weer genieten van een kerstdiner met muzikale omlijsting, want we dromen allemaal van betere tijden. Aanwezige ETA’s deze avond zijn Gordon Davis en Ciaran Houlihan. 

Gordon Davis
Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Ciaran Houlihan
‘Elvis is still alive’, zo blijkt wel uit de show van Ciaran Houlihan. Het bewijs voor de nooit aflatende populariteit van ‘The King’. Maar ook voor de manier waarop de winnaar van de grootste Elvis contest in Europa in zijn huid kruipt. Die looks, dat stemgeluid, put on your blue suede shoes!

Ook deze keer zijn wij door Bert en Petrie Kuizenga uitgenodigd om het geluid voor deze show te verzorgen. Wij kijken er na uit om hiervan een mooie show te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?